Sleepless
|
20 Nov 2010, 20:35
|||
|
|||
M-am uitata cu o privire nervoasa spre acel astropuf care-si permitea sa vorbeasca asa cu mine. Ceva din interior, o dorinta adanca imi spunea sa-l atac, si sa-l secatuiescd e viata, sa-l las fara o picatura de sange in corp.
Tremuram ,dar inca ma mai abtineam. Sangele lui care fierbea atat de puternic acuma parca ma chema cu disperare sa-l savurez. Insa, in schimb, i-am zambit pervers, si m-am departat cu un pas , de el. Aceasta pufni amuzat, apoi isi puse o mana in sold, asteptand reactia mea. '' - Iti stralucesc ochii, Katerina'',spuse el, incet. '' - Posibil'',am raspuns, zambind. '' - Raspunzi la intrebare ?'',ofta astropuful. '' - Am nevoie de cartea aceea. Cred ca iti cunosc strabunicul, Slin'', l-am avertizat, amuzata. Acesta ridica o sparnceana, confuz, privindu-ma cu o fata de genul Da chiar asa batrana esti, de l-ai cunoscut pe strabunicul meu? Am chicotit timida, apoi l-am trantit de perete, si m-am apropiat incet de gatul lui. '' - Daca nu ma insel, i-am fost amanta'',am soptit, sorbind din aroma gatului. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|