Resedinta Gaunt..
|
21 Nov 2010, 00:45
|||
|
|||
Cand se auzi....Slin...Slin...
-Cine esti am strigat...nervos cu bagheta indreptata spre sunet -Cineva care te cunoaste la fel de bine...se auzi... -Iesi...am stirgat nervos...iar persoana se arata... -Asta ...asta e imposibil...nu e adevarat... -Slin...numele meu e Oliver ...sunt fratele tau geaman...probabil ca nu ai aflat de mine...cu un motiv bine stiut...unde sunt restu care au venit cu tine... -Au intrat in portal... -La naiba...nu trebuiau ...devoratori ii vor omora...COnacul Enchanting a fost atacat ...fratele si mama ta au fost omorati...se pare ca si tatal tau va pati aceasi soarata.... -Trebuie sa mergem acum..am spus nervos... -Nu asta si vor...ai ceva ce au neovie... -Si crezi ca ii voi lasa sa moara... -Slin ceva e mult mai ciudat decat crezi -Trebuie sa ma crezi.... -Nu cred in viziuni si prefacatori...am spus nervos -Vecon Alesis...se auzi vocea mea puternica! -Protego...nu iti sunt dusman ...!(Oliver) -Bine...dar trebuie sa facem ceva daca vrei sa iti razbuni familia... -O voi face...am spus demn... -O sa ne schimbam locurile....eu voi deveni Slin cat timp tu vei incerca sa faci dreptate... -Dute la Fudge...are tot ce ai nevoie...cei din Ordinul de safir vor fi acolo te vor ajuta...desigur va fi acolo cienva pe care trebuie sa intalnesti.. Iar baieti se despartira pentru as atinge scopul... -Batalia sta sa inceapa spuese Oliver cu o voce puternica iar apoi ambi au rostit -Astiro...si disparura in ceata! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Resedinta Gaunt.. - by Oliver C.S. Queen - 02 Oct 2010, 23:11
Re: Resedinta Gaunt.. - by Oliver C.S. Queen - 03 Oct 2010, 12:06
Re: Resedinta Gaunt.. - by Oliver C.S. Queen - 21 Nov 2010, 00:45
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Andrews | Rosalie Vivienne Alden | 75 | 8,551 |
18 Dec 2010, 11:02 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |