Just a vacation
|
21 Nov 2010, 13:52
|||
|
|||
-Esti bine ....am strigat in tandem Slin si Oliver
-Uite stiu ca e greu...dar nu am dorit sa stiti ce voi face...chiar de imi sunteti prieteni...nu va voi implica in pericolul ce il am in preajma mea (Slin) -De ce nu ai anuntat ca vi...sti bine ca nu trebuia sa se intample asa...(Oliver) -Taci...nu vei intelege...devoratori au fost pe urmele mele timp de saptamani...oridunul de safir este imprastiat in toata lumea...crezi ca e usor sa lupti pentru supravietuire....(slin) -In timp ce tu radeai si savurai mancare si bauturi fine eu luptam sa supravietuiesc...o lupta ce doar un auror o poate duce pana la capat...crezi ca pot lupta zile la rand ....am avut nevoie sa trec sa o vad pe mama...trebuia sa ii vorbesc...(Slin) -Esti nebun...(Oliver) -Nebun...poate...dar stiu ce sa intampat si cu Cryss...la petrecere...crezi ca e bine sa faci toate aste...poate maine voi fi aici sau nu...deci cred ca am cam terminat-o cu dragostea...(Slin) -Esti un prost...Slin...poate ca suntem frati si purtam aceleasi nume...semanam la fel...dar te minti singur cand spui ca nu o mai iubesti...(Oliver) -Poate frate poate...(Slin) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|