Just a vacation
|
21 Nov 2010, 02:33
|||
|
|||
(Slin)
-Poate ca ai luptat Rose...atunci intelegi de ce nu vreau sa implic pe cineva...in asa ceva.... -Cat despre familie...acei devoratori care mi-au omorat familia sunt pusi la Askaban de mine...insa nu am aflat de catre cine...Ordinul inca nu a aflat... - Cat despre ...Cryss...daca ma cunosti sti bine ca sentimentele mele nu s-au schimbat peste noapte....sigur m-am ganit de ceva timp la asta sa las totul in urma...dar nu e simplu...de cand sa transformat aceasi relatie pe care o stiam ....asa ca am incercat sa o las in urma cand am plecat de la Hogwarts...stiu ca nu e vorba de mine ..sau de Cryss... -Nu..nu ...mereu va fi vorba de noi...de mine si ea... (Oliver) -Esti un prost Slin... -Ea este singura parte din viata ta care te va face sa uiti in ce te-ai transformat acum...si imi pare rau ca am contribuit la asta... (Slin) Slin se ridica furios de jos il prinse pe Oliver de gat si il izbi de perete.... -Despre ce vorbesti...spuse Slin -Nu renunta la ea asa usor...spuse Oliver nervos -Nu mai vorbi...prosti...nu ai idee cat de mult va protejez pe toti...spuse Slin si mai nervos |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|