Just a vacation
|
21 Nov 2010, 03:17
|||
|
|||
(Slin)
-Wiki...aici...iar vulturul se apropie de mine Din penele sale am scos o carte... -Fratioare...dupa cum sti stramosi nostri au fost proiectanti Hogwartsului...de acolo este si tabloul lui Edward in camera Oglinzi magice de la Hogwarts... -Cartea pe care am gasit-o vorbeste despre stramosi nostri...si de o anume Helene Isabella Queen... -Am aflat ca ea este inca in viata...destul de ciudat...nu crezi... -Si am mai aflat ca magia este cea care a facut asta... (Oliver) -Hmm...ciudat...ai descoperit ceva nou.... (Slin) -Da Fudge...ma trimis la conacul strabunilor din Nerville din Franta...cei de la Bordebauxt...au fost prietenosi si m-au ajutat ...cu informati...au spus ca in acel concac acum cateva zile a locuit o femeie...cred ca ea era... -Ce ma ingrijoreaza este biletul pe care la lasat... -Uite... Isabella Queen Zilele trec...iar unul din urmas va trebui sa imi ofere nemurirea vesnica... -Nu crezi ca este interesant...ce a scris...doar ca nu stiu care este ...sau nu stiu daca stie despre tine...! -Trebuie sa ma uit in manuscrisele tatei...si a bunicului totul se va clarifica... -Rose...mereu...voi fi cu un pas in fata ta...am spus razand incercand sa o fac sa uite de faptele intamplate... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|