Sleepless
|
21 Nov 2010, 03:19
|||
|
|||
Am pufnit amuzata, realizand ca baiatul nici macar nu stia secretele intregii lui familii. Familia ... cu care am avut eu multe de a face pe parcusrul intregiilor ani ai mei, familia care multi ani din viata mea a cautat sa ma distruga, stiind secretul meu.
Probabil ca odata cu trecerea timpului, secretele se evapodau, si ramanea un gol imens acolo, umplut cu abureli. Nu aveam de gand sa-i destainui tot baiatului, insa vroiam sa-i las un timp de gandire asupra unei probleme. '' - Esti sigur tu ca acea strabuna a ta, draga mea Issabele, nu a avut un ... fel de sot la randul ei ?'',am intrebat, oarecum incurcata. Nu vroiam ca sa-si dea seama,sau sa-i dau raspunsurile pe tava. '' - Sot?'',pufni astropuful amuzat. '' - Ei bine, se pare ca nu iti cunosti istoria prea bine. Porbabil ca urmasii tai, mai indepartati ma cunosc ca Contesa Aikaterina Petrovka. Contesa care i-a secatuit de putere ... pe toti.'' Astropuful inghiti in gol,privindu-ma inocent. Probabil ca auzise despre acest nume, in istoria familiei lui, si probabil ca nu-i venea sa creada. '' - Cine?'',rostii el, ragusit. I-am zambit, triumfatoare. Probabil ca stia ceva, ceva despre o anumita Aikaterina, care i-a distrus familia, bagandu-se intre neamurile lui, la inceput, ca o simpla dadaca, mai apoi, ca sa devin mai mult decat atat, sa devin parte a familiei Queen,insa nu oficial, si niciodata nu acceptasem lucrul aceasta. O facusem foar pentru razbunare fata de draga Issabele, cum imi placea mie sa-i spun. Continuam sa-l privesc, pe urmasul Queen, si sa-i admir frumusetea, trebuia sa recunosc, era o participa buna din strabunicii lui, si semana foarte bine cu partea masculina, la fel de galant, si seducator, pacat ca eram deja obisnuita cu tendintele Queen. '' - Ai auzit cumva despre mine, nu ?'',am spart linistea, in cele din urma. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|