Just a vacation
|
21 Nov 2010, 03:33
|||
|
|||
(Oliver)
-Isabelle Queen si Edward Enchanting sunt cei ce au facut schitele pentru Hogwarts imandule celor 4 mari fondatori... -Edward a fost un om bun dar Isabelle sa spunem ca nicodata nu a fost multumita cu locul ei (Slin) -Cam asa fratioare...se pare ca cei din neamul tau au dorit mereu ceva ce este de drept al Enchantingi-lor -Dar acum totul se va schimba ... voi aduce balanta in familiea E.Q -Rose inainte sa plec vreau sa vezi ceva -Abige fortuna...iar apoi am disparut Acum eram intr-o pestera intunecata unde un dragon de turcoaz arunca flacari albastre -Nu te speria nu te poate rani... -Este doar o umbra...dragonul acesta este cel ce da putere si magie familiei E.Q dar a fost omorat de catre Isabelle pentru ai capta puterea... -Dragonul sa sacrificat si a lasat puterea sa in 3 mari talisamane...cunoscute sub numele stelele de turcoaz Primul este Scutul din care este facuta emblema familie noastre...al doilea talisman este bagheta de turcoaza pe care o detin eu iar al treilea colierul pe care il am acum la gat...acum detin puterea familie...E.Q...si sunt gata de batalie... -Dar asta nu imi va garanta reusita!...sper ca daca nu ma intorc...Oliver...sa deveni eu...! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|