Sleepless
|
21 Nov 2010, 03:49
|||
|
|||
-Probabil ca da...si chiar de ar fi asa...ai inteles gresit...poate ca strabunica mea Isabelle a meritat sa primeasca cea ce tu numesti dreptate...dar Edward...Edward Enchanting...dupa cum bine il sti...era si numit Edward Queen...si era strabunicul pe care tu il considerai amant...
-Tine...si i-am aruncat fetei jurnalul strabunicului.... -Ar fi renuntat oricand la Isabelle pentru tine ....doar ca era in joc...soarta mea...soarta urmasului sau... -Strabunicul te-a iubit dar...trebuia sa protejeze vitorul...de aceea a facut...ce a facut... -Iar tu ai crezut ca razbunarea e ceva mai bun decat o discutie... -Esti libera sa ma omori oricand vrei Katerina...daca asta iti da satisfactie... -Puterea nu e singura care conteaza...as fi mandru sa ma asez langa strabuni daca as sti ca asta ar face mai mult bine in lume... -Nu sunt mandru de trecutul familie mele dar...il imbratisez ...precum faci si tu... -Poate ca gandesti prea mult la asta si te-a orbit furia...insa...cunosc tot ce tine de tine...si de strabuni tai...si ai mei... -Chiar de pot sa iti citesc gandurile...adevarul e ca nu voi face nimic sa ma opun dorintei tale...de a ma vedea fara caldura ... Apoi m-am taiat in jurul umraurlui... -Daca crezi ca asta iti doresti sa distrugi ultimar ramasita a neamului Queen ...acum e sansa ta...am spus nepasator! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|