Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ?
|
21 Nov 2010, 05:20
|||
|
|||
Penetrante fascicule de lumina incepura a ii strapunge pielea,intr-o maniera din cele mai violente,dezvaluindu-i carnea,sangeranda,vulnerabila,expusa atingerii exterioare.
Siluetele trecatorilor pareau a se amplifica,abandonandu-se unei brutale expansiuni,metamorfozandu-se in veritabile fiare ce-i sagetau trupul,ajutandu-se de priviri impregnate de nesat. Chipuri se contorsionau in rotunjiri de fortate zambete,risipind umanul ce le mai ramasese intr-un amestec de oase si organe degenerate. Strabatuta de senzatia acelor brate grosolane impreunandu-se imprejurul fiintei sale,cazu prada disperarii,temandu-se ca in urma unei expuneri prea indelungate,propriul eu ar putea sa isi piarda forma originala. Pasii ii devenira repezi,nestaviliti,reusind anevoie a nu se lasa coplesita de acele nefaste entitati,ce-si agatau mainile degenerate de trupul sau,sufocand-o sub presiunea greutatii lor. Fiinta-i cazu inerta pe scarile de piatra ce duceau inspre magazin,cufundandu-se in intregime in static,incapabila de a savarsi vreo miscare. Simturile-i tulburate reusira,cu mare greutate,a deslusi familiaritatea unui chip decolorat de excesul de lumina ce invaluia insiruirea aceea de case si taverne. Antrenata de armonia ce o inspira aceea subita prezenta,isi purta trupul tremurand inspre ea,abia izbutind a isi mentine un oarecare echilibru. „Stranie,nu?” Ruthie arunca o privire tematoare inspre multitudinea de corpuri deformate ce abia se mai intrezarea din acel unghi,miscandu-si stingher capul in semnul unei afirmatii.
Airs and social graces, elocution so divine. I'll stick to my needle, and my favourite waste of time, both spineless and sublime. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 17 Nov 2010, 17:25
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Ruthie Allen - 21 Nov 2010, 05:20
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 23 Nov 2010, 00:22
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Ruthie Allen - 30 Dec 2010, 03:50
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 13:35
|