Thread Closed 
Sleepless
21 Nov 2010, 15:57
Baiatul ma impinse nervos la o parte, rupand acea conexiune care eram pe cale sa o leg intre noi doi.Wow, ma impresiona, avea acea atitudine dure si salbatica a lui Edward . Semanau mai bine decat trebuia.
'' - Ohh.'',am spus, satisfacuta.''Semeni atat de bine cu Edward'', am ofta, satisfacuta.
'' - Da, dar nu sunt el''
'' - Nu ? Aveti acelasi temperament dur. Da, da, si el avea momente in care ma respingea, ma impingea, iar mai apoi avea sa se intoarca la mine, in genunchi, implorandu-ma sa-l primesc in patul meu doar pentru cateva minute. Greu mi-a fost cu familia Queen, insa, in acel timp in care am trait in Castelul Queen, trebuie sa recunosc, m-am simtit ca o doamne adevarata, respectata pana si de cei pe care nu-i respectam.
Priveam fata astropufului care se distorsiona tot mai mult in timp ce eu adaugam inca un cuvant injositor la adresa neamurilor lui. Probabil ca i se parea atat de josnic faptul ca Edward se comporta pe vremuri ca un sclav cu mine.
Ehh, constrangerea asta ... pe care o folosesc vampirii. As fii vrut sa-i spun de ce s-a sinucis Edward, insa ceva nu ma lasa. Simteam ca pe acest Queen trebuia sa-l proteje intr-un fel. Probabil ca il depasea pe strabunul sau.
'' - Ce lucru fac, Oliver?'',am spus, zambind, apropiindu-ma cu pasi marunti de el.
Il priveam cum statea cu spatele rezemat pe un raft urias. Ma privea de parca eram o stafie, insa nu ii lipsea acel farmec pe care-l admiram la bunicul sau.
'' - Edward '',am marait, nervoasa.''Stii ceea ce sunt'',am confirmat asta, privind spre rana lui, din care inca mai curgea sange.
Am sarit intr-o secunda pe el, zgaltaind raftul vechi, care din fericire nu se prabusii, si l-am privit dur in ochi.Ochii lui Edward..
'' - Ce faci cu mine, Katerina?'',ofta tanarul, care-mi atinse umarul cu degete lui calde.
'' - Doar un pic ..'',am spus, aplecandu-ma spre umarul lui, din care inca mai izvora sangele.
Am atins cu buzele umflate sangele rosu inchis, simtind cum un fior imi strabatuse corpul.Nu trebuia sa-l ranesc, doar sa gust.
Am simtit cum ma strans cu toata forta de umar, insa pentru mine acea durere a fost doar ca o piscatura.
'' - Opreste-te'', murmura el.

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Sleepless - by Katerina A. Petrova - 20 Nov 2010, 00:48
Re: Sleepless - by Oliver C.S. Queen - 20 Nov 2010, 12:40
Re: Sleepless - by Oliver C.S. Queen - 20 Nov 2010, 13:01
Re: Sleepless - by Katerina A. Petrova - 20 Nov 2010, 13:43
Re: Sleepless - by Katerina A. Petrova - 20 Nov 2010, 16:54
Re: Sleepless - by Oliver C.S. Queen - 20 Nov 2010, 18:25
Re: Sleepless - by Katerina A. Petrova - 20 Nov 2010, 20:35
Re: Sleepless - by Oliver C.S. Queen - 20 Nov 2010, 23:13