Sleepless
|
21 Nov 2010, 17:25
|||
|
|||
-Dupa cum am zis.....nu sunt calauzit de tracut...nu cred in vitor...ci traiesc doar prezentul...consider ca fiecare din familia mea...poate au meritat...sa pateasca un destin...au fost partasi...la ceva ce li se parea corect...dar mie nu....
Apoi m-am intors cu fata catre iesirea din camera am bagat mana in pelerina...scotand cartea... -Uite-o o vrei... e toata a ta...daca crezi ca ura este tot ce a ramas in tine...atunci esti libera...sa iti alegi continuarea povesti... -Dar...Katerina...nu blazonul face persoana...sau trecutul neamului sau... -Ci el isi scrie singur cine vrea sa fie... -Edward,Isabelle si restul...au facut aceasta greseala...incercand sa se ghideze dupa trecut...eu nu am sa fac aceasi greseala... -Issabelle...un vampir...si chiar de ar fi asa...oricum a fost mereu o finta rece...fara suflare...fara ideii...era condusa doar de setea de putere... -Eu nu pot trai...asa...si nici nu vreau... Rana de la umar ma intepa foarte tare in aceast moment....de durere am ametit sprijinindu-ma de marginea unei mese...pentru a nu cadea in genunchii... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|