Post Mortem
|
21 Nov 2010, 17:37
|||
|
|||
Chiar am avut o citire placuta.
Quote:De ce rãzbunarea era întotdeauna cea mai bunã soluþie?De ce toþi jucau în modul acela rece, înfiorãtor de raþional, dar în acelaºi timp fãrã judecatã?Ei bine, toata lumea vrea sa se bucure de sentimentul ala sadic de satisfactie. Some people are addicted to this. Quote:Nu era posibil ca o singurã crimã sã aibã ca principal suspect pe tipul care nu ar fi fost bãnuit niciodatã de omor, nu-i aºa?Mereu se intampla asa. Appearances can be deceiving..si criminalul are nevoie de o masca pentru a se ascunde, nu? Quote:Am mers tremurãtor mai departe.La baza unui copac, aproape ascuns printre umbrele întunericului, niºte ochi goi mã priveau înveliþi de moarte.Can't wait for the next to see who the hell was killed. Pe cine a omorat Liam? Asta daca a fost el Stii ce? Nu ma mai obosesc sa-ti spun ca nu a fost stupid deloc, ca oricum tu tot asta crezi Si eu as crede la fel despre mine Mi-a placut capitolul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|