Sleepless
|
21 Nov 2010, 18:27
|||
|
|||
Am apucat, fericita cartea pe care Oliver mi-o aruncase cu scarba. Acum puteam sa studiez totul, tot ceea ce era scris acolo despre mine, si toate secretele care mie mi-au fost ascunse.
Am privit cartea, mandra, apoi mi-am aruncat privirea asupra astropufului care parea ranit. Abia se mai tinea in picioare. M-am apropiat de el, fix in momentul in care pica in genunchi de durere si chin. Probabil ii luasem destul de mult sange. Niciodata nu ma deranja faptul ca o persoana suferea din cauza mea mai mult decat acum. Era un chip atat pentru mine, cat si pentru el. I-am intins mana, privindu-l de jos.Aceats ma privii disperat, apoi imi prinse cu putere mana rece, si o stranse tare, ca si cum nu avea de gand sa-mi dea drumul niciodata. L-am prins intr-o imbratisare stransa, si-am iesit in graba din Biblioteca. Il auzeam ca soptea ceva insa nu desluseam ce.M-am oprit la intrarea in camera de zii a astropuflilor, zambindu-i vesela, asa cum nu-i mai zambisem sincer nimanui. '' - Issabele inca mai traieste, si adevarul este ca vine dupa tine. O voi distruge. Fereste-te de ea.'' Oliver ma privea, scocat, neintelegand ceea ce vorbeam eu. '' - Cred ca stii bine ca ea merita soarta ei. N-o voi lasa sa iti faca rau.'',am spus, sincera. '' - L-ai iubit .. pe Edward ?'',intreba el, distrus. '' - Da, de aia nu l-am omorat tocmai eu. De aia nu te voi omora nici pe tine. Daca l-am pierdut pe el, nu te pot pierde si pe tine ...'' OOC: Topic closed. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|