Children of the Damned
|
22 Nov 2010, 17:50
|||
|
|||
-Off doamne noi abia am scapat cu viata din padure si tu te cauti de tigari? am intrebat-o chicotind
-Hei singurele tigari fumate au fost niste bete transfigurate asa ca nu te lua de mine mormai Desiree asezandu-se pe iarna. Am privit cerul care acum era de un negru spre albastru inchis.M-am gandit ca trebuia sa se apropie de rasarit. -Cat o fi ceasul?am intrebat neluandu-mi ochii de pe cer -Probabil peste cateva ore o sa rasara soarele spuse Bell -Sti in ciuda tuturor celor patite in padure ne-am distrat a spus Desiree ridicandu-se in picioare -Da asa e am spus zambind iar Bell zambi si ea Dupa cateva minute Hagrid iesi din padure teafar.Toate 3 am fugit la el. -Hagrid! am strigat fericita ca nu patise nimic. -Esti bine? intreba Bell -Da...am rezolvat-o cu cei doi...imi pare rau despre asta... spuse el lasand capul in jos. -Nu pot sa cred ca ai facut asta.Dar da-mi o sticla de alcool si esti iertat spuse Dess zambindu-i iar Hagrid rase zgomotos. -Ei bine fetelor ar trebui sa va duceti in turn.Peste putin timp va rasari soarele.Si nu va faceti griji,nu voi mentiona nimic despre acest incident spuse el zambind. -Multimim am spus zambindu-i -Pa Hagrid! am spus toate intr-un cor si ne-am indreptat spre castel si spre Turnul Cercetasilor. OOC : topic closed. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|