'Cause I missed you
|
22 Nov 2010, 17:37
|||
|
|||
Am zambit, si mi'am urmat verisoara spre malul lacului. Acesta isi odihnea oglinda in suprafata translucida a cerului, reflectand raze mici si plapande de lumina, care nu incalzeau nimic. Era deja sfarsitul lui noiembrie, dar toamna lunga nu indraznea sa paraseasca Hogwarts'ului.
"-Si ce ai mai facut?" am intrebat. "-Anul acesta..am venit la castel" chicoti Arwen. "-Ma bucur mult ca tu si Luke sunteti aici" am spus eu, vesela. "-Dap, si noi" replica fata, zambind. Mi'am lasat capul pe brate, invartind un fir de iarba intre degetele lungi si albe. "-La ce te gandesti?" ma intreba Arwen, brusc. "-Nu stiu..la mai multe..la cum asta ar fi trebuit sa fie ultimul meu an aici.." am oftat eu. "-Dar nu e..va trebui sa ramai in continuare" chicoti Arwen. "-Dap..si sincer, nu ma deranjeaza" am spus eu, vesela. Fata ma privi cu blandete, punandu'mi o mana incurajatoare pe umar. "-Ti'e dor de Rose" sopti ea, cu intelegere. "-E chiar asa evident?" am intrebat eu, oftand. "-Pentru mine, da" replica ea. Am zambit slab, privindu'i chipul palid.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|