'Cause I missed you
|
22 Nov 2010, 20:42
|||
|
|||
Arwen isi privi pret de cateva clipe verisoara, dupa care ofta incetisor.
"-Si mie imi lipseste Serena.." spuse ea, incet. "-Serena..cred ca nu am mai vazut'o de secole!" sopti Bell, cu ochii mari. "-Nici eu nu am mai vazut'o de mult..de dupa ce am terminat scoala" ofta tanara. "-Dar unde e acum?!" murmura cercetasa. "-La Beauxbattons..preda Ierbologie" chicoti Arwen. "-Omg, dar parca ura materia asta" replica Bell, uimita. "-Da..si uite ca a ajuns sa o predea" raspunse Arwen. "-Dar nici tu nu erai mare fana a Transfigurarii" chicoti Bell. "-In schimb, tu esti.." raspunse fata. "-Sincer..mi se pare cea mai tare materie..si nu spun asta pentru ca tu esti verisoara mea" replica Bell, incepand sa rada. "-Sigur?!" raspunse Arwen, inveselindu'se. "-Foarte sigur" chicoti cercetasa. Isi lasa capul pe spate, privind cerul azuriu. Bucati mici de nori ca de vata poposeau pe oglinda senina, dandu'i un aspect de basm. Doar o adiere blanda culca firele jucause de iarba, in timp ce varfurile copacilor din Padure se unduiau incetisor, ca in pas de menuet.. # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|