'Cause I missed you
|
22 Nov 2010, 20:48
|||
|
|||
Mi'am lasat privirile sa rataceasca spre marginea Padurii, privind cetina fiecarui brad. Pareau niste strajeri, meniti pentru vecie sa pazeasca intrarea interzisa din codru. Era un peisaj ce te izbea in toata maretia sa, punandu'si amprenta asupra oricarui sentiment.
"-As vrea sa dau timpul inapoi" spuse Arwen, brusc. Mi'am ridicat chipul spre ea, privind'o confuza. "-De ce?!" Intrebarea se nascu pe buzele mele, fara sa realizez de fapt. "-Sa fi tu din nou mica..si Rose la fel..si Nate" chicoti tanara. "-Haha, si tu sa fi in scutec, nu?!" mormai Bell, razand. "-Sincer, copilaria nu se mai intoarce niciodata..si e cea mai frumoasa perioada din toata viata..cand nu ai griji, sau responsabilitati" ofta Arwen. "-Dar e dragut sa fi si adolescent" am spus eu, ganditoare. Si era, intr'adevar. Nu aveai atat de multe obligatii, si puteai face mai multe. "-Da, dar cand devi adult" chicoti Arwen. "-Se complica lucrurile, nu??" am raspuns eu, cu un zambet cald. Mi'am trecut o mana prin par si am zambit involuntar. Nu puteai opri timpul, chiar daca uneori era singurul lucru pe care ti'l doreai. Ironic, nu? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|