'Cause I missed you
|
22 Nov 2010, 20:52
|||
|
|||
Arwen lasa sa ii scape un ultim oftat, dupa care se ridica. Bell o privi confuza, si ramase pe prundisul stralucitor.
"-Haide!" murmura Arwen, zambind. "-Unde?!" chicoti cercetasa. "-Stomacul meu protesteaza" ofta tanara, dandu'si ochii peste cap. "-Ora pentru micul dejun?" intreba Bell, iar Arwen clatina din cap in semn de da. Se indreptara impreuna spre castel, traversand domeniile smaraldii. "-Dar ne intoarcem, da?" intreba Bell. "-Doar daca nu vrei sa mai facem ceva la Transfigurare, pentru suplimentar" chicoti Arwen. "-Aa, mai bine nu..ne intoarcem!" raspunse Bell, razand. Intrara in castel, si se indreptara cu pasi grabiti spre Marea Sala. "-Fa'mi o favoare" murmura Bell. "-Ce?!" intreba Arwen, mirata. "-Stai cu mine la masa..si asa nu cred ca sunt multi cercetasi, e inca devreme" chicoti Bell. "-Si sa nu stau la masa profesorilor?" intreba Arwen. "-Te rog?!" intreba Bell, facand o fata de catelus. "-Ok..sa zicem ca stau..dar numai azi!" se conforma Arwen, indreptandu'se spre masa cercetasilor. # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|