Intalnire cu Cap-de-Mort
|
23 Nov 2010, 00:08
|||
|
|||
"Viata te ia mereu prin surprindere, nu-i asa ?", am intrebat-o eu, avand o voce cat se poate de blanda, caci lumea semnala haos in noaptea asta, dar nu-mi pasa.
"De obicei .... da, asa e !", imi confirma ea cu o voce putin mai energica decat a mea. "Ehh, poate eu sunt acea parte din viata care vrea mereu sa te ia prin surprindere ....", am continuat pe acelasi ton. "Iar poate eu sunt fata care nu se sperie atat de usor !", imi replica Jede, aratandu-si latura viteaza. Atat de multe "poate" incat ne pierdem in cuvinte, cu tot cu intelesul lor, dandu-ne seama atunci cand e prea tarziu. "In fine vad ca nu esti singura nebuna care se incumeta noaptea sa faca o plimbare necugetata." "Stii simt ca astazi se va intampla ceva ... ceva ciudat si tot odata periculos, mult prea periculos .", i-am marturisit eu. 'Sa ne intoarcem .', ma batu incet gandul ce avea sa ne salveze de la orice, facandu-ma sa-mi musc buza, pana simteam cum sangele cald mi se prelingea de-a lungul fetei. "Nu, eu nu ma intorc !... Jade ?", am murmurat eu in necunoscut. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,322 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Intalnire cu Voldemort | Kennya Allen | 15 | 2,259 |
13 Sep 2008, 22:14 Last Post: Ginny Malfoy |
|