cautari peste cautari.
|
23 Nov 2010, 00:16
|||
|
|||
Cred ca era mai bine daca plecam de aici.Da era cel mai bine.Sa plecam departe de aici.Cred ca aflasem tot ce trebuia sa aflu.
-Da hai sa plecam de aici am soptit. Ne-am luat toate trei de mana si am Disparut. Simteam cum pluteam apoi pamantul a revenit sub picioarele mele.Am deschis ochii si am observat ca aparusem la intrare in Hogwarts. Am inceput sa mergem incet spre castel. -In ciuda tuturor a fost amuzant spuse Jessica. -Da a fost am zambit iar Crystal dadu din cap aprobator. Cand am ajuns in sfarsit pe holurile Hogwartusului venise vremea sa ne despartim de Jessica. -Ei bine ne mai vedem spuse Jessica si ne imbratisa pe amandoua.Ai grija Ev.Si tu Crystal spuse ea si amandoua am dat din cap zambind. Ne indepartam usor de Jessica pana cand am ajuns la portretul doamnei grase. -Parola! spuse ea si isi drese glasul. -Copaci vorbitori am spuse plictisita si portretul se deschise.In camera de zii nu era nimeni asa cam am urcat direct la dormitoare. -Pa Ev.Ai grija spuse Crystal si ma imbratisa apoi se indrepta spre dormitorul fetelor din anul VI. -Pa.Si tu am spus iar ea imi zambi si intra inauntru.Am intrat si eu in dormitor si am inchis usa.In ciuda celor intamplate ma simtisem bine cu ele. OOC : topic closed. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|