Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ?
|
23 Nov 2010, 00:22
|||
|
|||
Parea atat de distanta astazi ... Parca nici nu ma recunoscuse, parca tot ceea ce mima o facea mecanic, fara ai pasa de lumea din jur, desi stiam ca-i pasa. Eram convinsa ca Ruthie vroia doar sa arate indiferenta, desi nu era, caci in spatele mormanului de masti se ascundea o fiinta firava, atat de fina incat o pala de vant ar fi putut-o dobori. Vedeam multimea ce se inghesuia la ghisee, dar eu doar stateam acolo, asteptand-o pe acea fata ce mi se parea oarecum deosebita, care ascundea ceva ce poate ca nici ea nu stia. Simteam cumva o mica conexiune intre noi, aveam impresia ca aveam sa trecem peste inca o incercare si aveam sa izbutim. "Vii ?", i-am adresat eu singurul cuvant care-mi veni in minte. Vorbeam atat de sincer, acum ... "Trebuie sa-ti arat ceva .", i-am mai soptit incet, astfel incat sa nu atrag nici o privire. In mintea mea se derula intreg planul : Mai intai trebuia sa cotim la stanga, apoi un coridor lung si intunecat, dupa care a treia camera la dreapta. Camera numarul 17.
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 17 Nov 2010, 17:25
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Ruthie Allen - 21 Nov 2010, 05:20
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 23 Nov 2010, 00:22
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Ruthie Allen - 30 Dec 2010, 03:50
Re: Spune-mi daca stii ... Oare o sa mai vii ? - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 13:35
|