Ceea ce ne face unici ...
23 Nov 2010, 17:02
1 ~Sa Scriu~

2 ~De Ce?~

Imi place la nebunie sa scrie, inca de cand sunt mica. Desi atunci am avut povesti cu iepurasi pe campii. Si spre deosebire de multe persoane nu imi place sa scriu ficuri sau poezii ci imi place sa scriu ficuri SI poezii. Multi spun ca cele doua se exclud. Pentru mine sunt adaposturi. Cand simt ca am devenit foarte absorbita de ficul meu, existand sansa sa ma pierd, ma apuc de poezie. Asta imi potoleste foamea de a scrie, dar ma ajuta sa revin in realitate, si viceversa. Mie imi place la nebunie sa scriu, deoarece imi creez o alta lume, ca Layla si Cryss cu dansul. O lume in care eu sunt si regina si servitoarea. Cea care construieste zidurile si cea care le darama. Nimeni nu poate sa imi impuna ce, sau cum sa fac. Desigur, exista riscul de a ma pierde in ce scriu. Mi s-a intamplat o data, cu prima mea poveste. La un moment dat ajunsesem sa cred ca ceea ce scriu eu e adevarat, asteptam sa mi se intample si mie. Nu mai eram atenta la ce se intampla in jurul meu, doar asteptam momentul in care imi voi primi "puterile magice". Dar asta e! Riscul meseriei! Daca nu ar exista riscuri nu ar mai exista acea magie. Apoi povestea m-a eliberat, exact pe cand imi primisem puterea magica. Aveam puterea sa fac ce vroiam eu, in orice lume, timp cu ajutorul a ceaa ce scriam. Nici nu poti cere mai mult...

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ceea ce ne face unici ... - by Scarlett Soul - 16 Nov 2010, 23:58
Re: Ceea ce ne face unici ... - by Layla Wong - 20 Nov 2010, 17:09
Re: Ceea ce ne face unici ... - by Aylee L. Lovel - 23 Nov 2010, 17:02

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post