Leaving behind the past
|
23 Nov 2010, 16:11
|||
|
|||
Eram deja in Padure, linistita, ascultand pasarelele care parca erau tot mai ingrijorate, si ciripeau mai cu spor.
Am zambit amuzata, apoi am scos-o pe Aikaterine dintr-o cutiuta verde, si am chicotit amuzata, lasand sa-mi introduca in vene otrava ei letala, cu care incepeam sa ma obsnuiesc, in fiecare zii. Am simtit pentru un moment ca-mi ia foc capul, apoi m-am simtit cam ametita, iar in cele din urma mi-am revenit, si-am sesizat ca intrase cineva in Padure. Aikaterine simtise un marait de caine,si incepa sa sasaie nervoasa, indreptandu-si coltii spre mine. I-am dat drumu, ca sa plece in cautarea vizitatoriilor.Am urmat-o amuzata, incercand sa-mi inchipui privirea animalului pe care Aikaterine avea sa-l ataca. '' - Aaa '',am auzit o voce care tipa disperata, apoi am prins-o pe Aikaterine, soptindu-i Nu-i nevoie, rezolv eu Apoi am bagat sarpele la loc, in cutie. '' - Esti nebuna, fata ?'', replica nervoasa tipa. '' - Da, doar sunt viperina .. Am tot dreptul sa fiu cum vreau'' Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Leaving behind the past - by Amelia Rodriguez - 22 Nov 2010, 19:22
Re: Leaving behind the past - by Katerina A. Petrova - 23 Nov 2010, 16:11
Re: Leaving behind the past - by Amelia Rodriguez - 23 Nov 2010, 17:31
Re: Leaving behind the past - by Katerina A. Petrova - 27 Nov 2010, 17:01
Re: Leaving behind the past - by Amelia Rodriguez - 27 Nov 2010, 18:03
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |