|
RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
|
|
23 Nov 2010, 19:40
|||
|
|||
|
Alergam pe straziile Hogsmead-ului, in speranta de a deschide la ora fixa magazinul Zonko. De prea multe roi intarziasem, si lumea incepea sa ma creada tot mai neserioasa, si magazinul in ultimul timp nu prea mai avea faima, ca la inceput, asa ca azi am vrut sa fie ceva ..mai special.
Azi, era o zii a usiilor deschise, in care puteai sa vii la Zonko, sa incerci orice obiect, sa te distrezi, si sa uitamun pic de scoala, nu ? Am deschis usiile magazinului in graba, si fara sa ma opresc am scos ceva pancarde pe care scria cu litere colorate,si fosforescente '' <--- Zonko, cel mai tare magazin. Azi, puteti incerca totul GRATIS '' Am zambit, incantata, aranjand frumos cele 4 pancarde, apoi am privit spre, cer zambind multumita. Doamne ajuta, azi nu avea de gand sa ploua.. Cel putin asa parea. Mi-am dezbracat repede paltonul, si m-am imbracat repede tricoul in culoriile roz si alb, pe care scria cu litere dragute '' Nu ezitati de la Zonko sa cumparati ! ''. Am privit in oglinda, observand ca intrase in magazin primul client pentru azi .. Ehe, am luat o tava plina cu ceaiuri de diferite culori, calde-caldute, si am plecat in intampinarea clientului. Speram ca azi toti vor avea de gand .. doar sa se distreze. OOC: Puteti sa descrieti magazinul, sau obiectele din magazin, sau orice va trece prin cap, orice obiect crazy pe care vreti sa-l cumparati.
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ~ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse | Ashlyn Meester | 1 | 1,573 |
30 Nov 2010, 21:53 Last Post: Ashlyn Meester |
|
| Zonko's Joke Shop | Ashlyn Meester | 0 | 1,067 |
30 Nov 2010, 20:28 Last Post: Ashlyn Meester |
|

![[Image: dieq.jpg]](http://img29.imageshack.us/img29/9904/dieq.jpg)
![[Image: 2e4wwib.gif]](http://i51.tinypic.com/2e4wwib.gif)
~