RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
|
23 Nov 2010, 19:59
|||
|
|||
'' - Normal, draga, dar vezi ca dupa sa nu-mi spui la orice, NU'',am pufnit in ras.
Jess parca nu azii ce spusesem si s-a repezit spre pachetul de Biscuiti-nU, insfacand o bucata, apoi o baga cu patima in gura. Am inceput sa rad, tinandu-ma de burta. Nu puteam sa ma abtin, la ce mutre facea. Faza cea mai tare a fost cand a inceput sa isi mangaie burta. Am explodat in ras, varsand o cana de ceai. '' - Opps'',am spus, amuzata, ridicand cana de pe jos. Am plecat in spate, aducand repede un faras si un mop, si am curatat repede. Cand am privit-o pe Jess am observat ca terminase primul pachet, si deja il incepuse pe al doilea.Stiam ca existau si efecte secundare la consumul prea mare de Biscuiti-Nu, intr-un timp prea scurt. '' - Jess .. Nu e bine sa manci .. atata'',am spus, amuzata, luandu-i biscuitii. '' - Nuuu. Nuu. Nu ! Nu !'',incepu sa tipe disperata, facand spume la gura. '' - Ohh,doamne. '',am spus, punandu-i ceasca la gura.'' Cred ca ar trebuii sa trimit comanda sa faca si Biscuitii ''Nu stiu d'astea'' '' , am spus, chicotind. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse | Ashlyn Meester | 1 | 1,508 |
30 Nov 2010, 21:53 Last Post: Ashlyn Meester |
|
Zonko's Joke Shop | Ashlyn Meester | 0 | 1,022 |
30 Nov 2010, 20:28 Last Post: Ashlyn Meester |