'Cause I missed you
|
23 Nov 2010, 21:20
|||
|
|||
Arwen zambi, privindu'si verisoara cu dragoste. Era atat de bine sa ai pe cineva cunoscut langa tine.
"-Nu mi'ai povestit, ce mai face Blair? De cand nu am mai vazut'o.." spuse tanara, usor vinovata. "-Mama e bine..tot la Minister" chicoti Bell. "-Si Robert? Cu el m'am intalnit chiar luna trecuta" replica Arwen. "-Dap, ne'a spus. El ne'a dat vestea cea mare" murmura Bell, zambind. "-Vestea cea mare!" cita Arwen, razand. "-Dap..cum ca tu si Lucas predati la Hogwarts de anul asta" completa Bell. Arwen zambi, iar Bell inchise ochii. O vazu cum zambeste, dupa care se lasa imbratisata de racoarea diminetii. Era chiar placut, dar razele plapande de soare nu reuseau sa incalzeasca prea mult atmosfera tomnatica. "-Mi'e dor de vara.." ofta Arwen. "-Sincer, mie nu..vara nu e scoala" chicoti Bell. "-Si tie iti place la scoala" replica Arwen. "-Sincer, da" mormai Bell. "Nu e ca la Incuiati" continua ea, plina de mandrie. # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|