'Cause I missed you
|
23 Nov 2010, 21:29
|||
|
|||
Am zambit amuzata, dupa care am priviv gramajoara de mandarine.
"-Oh, cunosc privirea asta!" chicoti Arwen. "-Dap..sunt infometata" am replicat eu, razand. "-Ca un vampir!!" sopti tanara, prefacandu'se ingrozita. "-Ala e insetat, dar nu conteaza" am raspuns eu, chicotind. "-Tot aia" replica Arwen, luand un fruct mic si incepand sa'l decojeasca. Am lasat mireasma de mandarine sa se raspandeasca in jurul nostru, in timp ce curatam fructele si ne bucuram de aroma lor. Nu puteam pricepe cum putea fi ceva atat de bun. "-Pur si simplu le ador" am spus eu, cu gura plina. "-Stiu..de fiecare data cand te intrebam ce vrei de Mos Craciun cand erai mica imi spuneai MANDARINEE!" chicoti Arwen. Am aruncat cu o coaja in ea, in semn de protest. "-Hey" ma avertiza fata, prefacandu'se suparata. "-M'am suparat" am chicotit eu. "-Si vrei si premiu pentru asta?!" ma intreba Arwen, incepand sa rada. "-Imi iau mandarinele si plec" am replicat eu, razand la randul meu. "-Stiam ca e jucariile..dar tot aia" chicoti Arwen, vesela. Am continuat sa mancam in liniste, pana cand.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|