RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
24 Nov 2010, 16:57
OOC: Rose, daca vrei sa cumperi rujul trebuie sa scrii la comenzi, si apoi ti-l voi livra, doar daca vrei sa-l cumperi.

I-am zambit incantata, si putin amuzata, apoi i-am intins o cescuta cu ceai de menta, stiam ca era preferatul ei.
Aceasta mi-a multumit grabita, si a baut ceaiul repede, privind in oglinda.Spre mirarea ei, rujul nu s-a dus chiar asa suor, era un negru la fel de puternic ca la inceput.
'' - Off ..''.ofta, nervoasa.
'' - O sa dureze ceva ore, don't worry, toti suntem EMO in unele zile''
Rose ma privii amuzata, apoi pufni in ras, apucand pachetelul cu Biscuiti-Nu de pe masa.
'' - Nuu.'',am tipat, disperata.''Nu vrei sa manci de-alea, uitata-te la Jess''
Am privit-o amandoua socate pe Jess, care se certa incontinuu cu Ev, si tipau amandoua ''NU. NU. NU''.
Le-am zambit amuzata, apoi le-am intins cateva jeleuri care anulau efectul biscuitilor.
'' - Din pacate jeleurile nu sunt pe stoc, nu sunt de vanzare ..'',am oftat, privind-o pe Rose.
'' - Ahh, de ce?'', isi daduu ochii peste cap.
'' - Asa scrie in regulament. N-am voie sa ofer un antidot pentru asta, INCA'',am suspinat.
'' - Iti place activitatea de azi, pe-aici ?'',am zambit.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko - by Ashlyn Meester - 24 Nov 2010, 16:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse Ashlyn Meester 1 1,507 30 Nov 2010, 21:53
Last Post: Ashlyn Meester
  Zonko's Joke Shop Ashlyn Meester 0 1,021 30 Nov 2010, 20:28
Last Post: Ashlyn Meester