RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
|
24 Nov 2010, 16:57
|||
|
|||
OOC: Rose, daca vrei sa cumperi rujul trebuie sa scrii la comenzi, si apoi ti-l voi livra, doar daca vrei sa-l cumperi.
I-am zambit incantata, si putin amuzata, apoi i-am intins o cescuta cu ceai de menta, stiam ca era preferatul ei. Aceasta mi-a multumit grabita, si a baut ceaiul repede, privind in oglinda.Spre mirarea ei, rujul nu s-a dus chiar asa suor, era un negru la fel de puternic ca la inceput. '' - Off ..''.ofta, nervoasa. '' - O sa dureze ceva ore, don't worry, toti suntem EMO in unele zile'' Rose ma privii amuzata, apoi pufni in ras, apucand pachetelul cu Biscuiti-Nu de pe masa. '' - Nuu.'',am tipat, disperata.''Nu vrei sa manci de-alea, uitata-te la Jess'' Am privit-o amandoua socate pe Jess, care se certa incontinuu cu Ev, si tipau amandoua ''NU. NU. NU''. Le-am zambit amuzata, apoi le-am intins cateva jeleuri care anulau efectul biscuitilor. '' - Din pacate jeleurile nu sunt pe stoc, nu sunt de vanzare ..'',am oftat, privind-o pe Rose. '' - Ahh, de ce?'', isi daduu ochii peste cap. '' - Asa scrie in regulament. N-am voie sa ofer un antidot pentru asta, INCA'',am suspinat. '' - Iti place activitatea de azi, pe-aici ?'',am zambit. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse | Ashlyn Meester | 1 | 1,507 |
30 Nov 2010, 21:53 Last Post: Ashlyn Meester |
|
Zonko's Joke Shop | Ashlyn Meester | 0 | 1,021 |
30 Nov 2010, 20:28 Last Post: Ashlyn Meester |