From a Whisper to a Scream
|
24 Nov 2010, 20:32
|||
|
|||
Meredith rasufla usurata, dupa care continua sa mearga in intuneric alaturi de Bell. Aceasta se mai intorcea din cand in cand, sa vada daca verisoara ei o urmeaza.
"-Sincer..nu e chiar atat de groaznica" chicoti Mer. "-Taci" sopti Bell, si o pala de aer rece le lovi pe amandoua, din toate partile. Inima cercetasei o lua la goana, simtind cum panica se instaleaza in intreg organismul. "-Mi'e frica" sopti Mer, strangand'o puternic pe cercetasa de roba. "-Si mie..dar asta nu e un motiv sa'mi amortesti mana..s'ar putea sa am nevoie de ea sa manuiesc bagheta" mormai Bell, scuturandu'se puternic. Meredith o elibera din stransoare si isi flexa degetele. Adierea rece disparuse, iar acum linistea revenise. "-Dar totusi, unde mergem?!" mormai aceasta. "-Nu'mi spune ca te'ai plictisit deja" ofta Bell. "-Nu..dar vreau sa stiu incotro ne indreptam" raspunse Mer, zambind. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|