Trenul n-asteapta
|
24 Nov 2010, 20:35
|||
|
|||
Am luat o bomboana din punga.
L-am privit apoi pe Moland a carui privire parca ma implora sa ii dau si lui ceva. Am zambit. "Stai putin." i-am zis. Am scos din cufar doua batoane pentru pisici,umplute cu ciocolata. Deobicei nu obisnuiam sa i le dau decat cand era uimitor de cuminte. Motanul cobori din bratele mele si incepu sa se invarta,formand cercuri in fata mea si a lui Em. Am ras. "Poftim!" Am scos din punga un baton si i l-am dat in gura. Moland il inghiti dintr-o data si ma privi , facand fata adorabila la care nu puteam sa rezist.Si stia si el asta! "Nu-ti mai dau astazi! Nu sunt foarte bune,contin ciocolata." l-am atentionat. Moland urca in bratele mele,cuminte,si o privi pe Em. Merse la ea si i se aseza pe picioare,torcand. Isi intinse capul spre ea,si o linse. "Acum incearca sa te vrajeasca." i-am soptit soimencei. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,905 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |