H.
|
25 Nov 2010, 00:42
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3804-h">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3804-h">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Dear secret friend, "oficial imi merge bineee" si..e adevarul gol-golut Nimeni si nimic din lume nu mi-ar putea strica buna dispozitie.Incep chiar sa le tolerez si pe pitipoancele de la scoala (kiddin', I wouldn't do that xD) Well, nu e vorba despre nimic special care sa influenteze starea mea.Sunt pur si simplu eu and I'm very (very) happy -citeste caracteristicile zodiei Leu daca nu stii despre ce vorbesc-. So...revenind la celelalte treburi ale mele, merg din ce in mai bine la scoala. Eram doar in pana la fizica si romana...Pana la urma, cui ii place sa demonstreze ca are potential si ca poate fii buna la un obiect? Moi. Ah da, si incep sa iubesc franceza. Nu stiu, a fost doar o revelatie pe moment. =]] Ce chestie..inainte uram la disperare limba asta. Prejudecati tampite de-ale mele. Saptamana asta a fost una destul de obisnuita: de serviciu pe scoala, ras o gramada din tampenii, luat note bune si..un pic mai mici, chestii trestii. Ma intreb cand naiba vom incepe activitatile la asociatia aceea cu protectia animalelor, infiintata de diriginta. Stiu doar ca a salvat un catelus de o luna si i l-a dat unei fete de clasa a cincea. Yeah, kinda of "big cheese". Totusi, am apucat si eu sa il mangai pe pufosul ala. ![]() Hmm...well, my friend, am inceput sa vizionez si Gossip Girl. Planuiam de mult timp, dar imi era lene si cum eu sunt mai mult spontana..Ii multumesc lui Al ca mi-a zis ca urmareste un episod din serial, asa m-a facut si pe mine curioasa. Anyway, am devenit addicted. Blair rocks ![]() So..cum se spune? X.o.x.o, Gossip Girl. :> ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42