Trenul n-asteapta
|
25 Nov 2010, 13:27
|||
|
|||
Bucuroasa ca mi-a acceptat Evelina invitatia, ma gandesc sa-i fac placerea si sa o las sa se amuze pe seama mea cu bomboanele. Stiam teoretic ce risc sa nimeresc, insa am zis ca merita si e amuzant. Pe culoarul trenului redeschid discutia:
- "Ai vazut si tu?" o intreb curioasa. Evelina imi raspunde ca da si ca a acceptat bucuroasa invitatia mea de a iesi temporar din vagon, pentru a le da fetelor ocazia sa discute nestingherite, insa continua sa ma priveasca atent pe drumul de intoarcere in vagon; imi pandea reactia la bomboane. Am nimerit intai o bomboana cu gust de ceara de urechi, si am prins repede inca 2 bomboane cu speranta sa fie mai bune si sa scap de gustul oribil pe care mi-l lasase in gura. A doua bomboana avea gust de spanac, nici acesta nu ma incanta. Spre norocul meu a treia bomboana era cu gust de brandy, mult mai bine, insa dupa ce mi-am vindecat papilele gustative, mi-am pierdut curajul de a mai manca bomboane pentru un timp. Am hotarat sa am mereu in buzunar astfel de bomboane, pentru cand o sa vreau sa bine dispun pe cineva. Evelina radea cu gura pana la urechi. ![]() When you'll believe everything is lost and there's nothing else you can do to win a battle, just think of your friends and you'll find the strength to win |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,900 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |