Trenul n-asteapta
|
25 Nov 2010, 09:46
|||
|
|||
' Si pana la urma, de ce nu? Care ar fi toata faza?' m-am gandit. Buffy si Evelina imi castigasera increderea.
Am zambit larg si am iesit pe coridor, 'asaltand-o' pe doamna cu dulciuri. Tinand cont ca eram patru intr-un compartimen si de faptul ca Buffy era boboc si poate ca nici Evelina nu a apucat sa experimenteze tot, m-am decis sa iau patru baghete acrisoare si patru prajituri cu dovleac. " - Ati terminat de cumparat?" le-am intrebat eu zambitoare si am facut un pas in compartiment. Am impartit baghetele si prajiturile si m-am asezat, rupand prajitura mea pe jumatate si dandu-i si lui Artemait. Mi-am muscat buzele si mi-am amintit gandul dinainte de a iesi. " - Pai... Hm... Imi cer scuze pentru confuzie, fetelor" le-am zambit stangaci. " Adevarul este ca sunt un animag. De vreo doi ani ma chinui sa invat sa aterizez - sunt o bufnita - si tot nu-mni iese fara sa obtin vanatai" am ras. " Problema este ca anul acesta, in vacanta de Craciun, va trebui sa dau un examen referitor la asa ceva... Ca sa pot fi trecuta in lista Ministerului. Stiti voi, semne particulare si tot tacamul" Speram doar ca ele sa nu se sperie sau ceva si sa ma vada tot ca Ema. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,903 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |