Cate stiti despre Harry Potter?
|
07 Oct 2007, 12:22
|||
|
|||
Pai in primul rand sa va pun la curent care e treaba.Am intrebat-o pe GinnyP daca ma pot ocupa eu de concursul asta.Ea a acceptat si eu m-am gandit ca o sa iasa ceva frumos.Puteti castiga puncte pentru casa voastra.Concursul va avea loc in fiecare saptamana.O sa fie o serie de intrebari in legatura cu Harry Potter.Voi imi veti trimite raspunsurile prin mesaj privat ca sa nu copiati unul de la altul.Va fi locul I,II,III si mentiune.Daca aveti intrebari nu ezitati sa ma intrebati.Ca tot am lamurit cateva chestii hai sa incep concursul de saptamana asta.Vor fi 10 intrebari:
1)Cine era primul comentator al meciurilor de Vashat de la Hogwarts? 2)Precizati cel putin 3 Devoratori ai morti 3)Care este numele real al lui Lord Voldemort? 4)Cine era Cornelius Fudge? 5)Cine era seful oficiului Aurorilor? 6)Care este parola de la Baia Prefectilor? 7)Care era mascota celor de la Ochi-de-Soim? 8)In ce an a fost internat Arthur Weasley la St Mungo? 9)Ce marca este matura lui Cho Chang? 10)De unde are Hermione Clepsidra Timpului? Astea sunt intrebarile.Sunt destul de usoare.Pe viitor o sa fie mai grele.Dar am zis ca e primul concurs si am luat-o mai usor.O sa dau edit(eu sau GinnyP) cu punctele. Edit later by me:Uitati punctele locul I: 100 pct locul II: 75 pct locul III: 50 pct participare(mentiune): 30 pct SUCCES! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|