Lectia VII
|
26 Nov 2010, 20:35
|||
|
|||
Am ridicat mana si am spus:
-Dintre cele cu litera A cea mai interesanta mi se pare cea legata de ABIS, pentru ca de multe ori am visat ca ma prabusesc in gol. Cat despre exemple de vise cu litera B... ar fi : BALANTA - Atentie la prieteniile noi pentru ca cineva vrea sa te insele. BALENA - Te vei imbolnavi sau vei afla de spre boala cuiva apropiat. BANI - Un vis important, cu foarte multe semnificatii: de te vei visa om cu bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji in existenta ta bani de vei gasi, in vis, semn e ca vei pierde si banii pe care-i ai bani pierzand, in vis - vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi bani daruind - semn ca esti un om cu inima larga bani numarand - vei avea parte de bogatie, de noroc bani de argint- vei face niste afaceri cu mult castig in general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. BARCA - Cununie pentru cel neinsurat si cumetrie pentru cel insurat. BISERICA - Cineva iti va face mult bine. BRAD INALT - Mult noroc in dragoste. BROASCA - Daca visezi ca auzi mananci sau vezi broaste este semn ca vei avea o viata linistita si implinita atat din punct de vedere social cat si din punctul de vedere al afacerilor persoanle. BUFNITA - Afaceri bune dar si primejdie de paguba. BATISTA - Necaz, cearta alba - intalnire placuta colorata - nefericire de matase - esti indragostit neagra - doliu privind - ai nevoie de multa putere vazand - avansare in curand. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|