Lectia VII
|
26 Nov 2010, 21:22
|||
|
|||
Am ridicat mana, si,cu aprobarea profesoarei,mi-am dres vocea si am spus:
"CAP Simbolizeaza sursa intregii intelepciuni. Mai poate simboliza si ca cel care viseaza va realiza multe in perioada imediat urmatoare. CARACATITA Simbolizeaza faptul ca o situatie sau o persoana l-a incurcat pe cel care viseaza. In acelasi timp exista posibilitatea ca cel in cauza sa se agate de o relatie sau sa fie prea posesiv. CARTE Simboliseaza intelepciune si cunoastere. Cartile vechi indica neglijarea cunoasterii. Inchiderea sau deschiderea cartilor simbolizeaza inchiderea respectiv deschiderea unor stadii de viata. CARTOF Este simbol al inconstientului. Din punct de vedere social, cartoful simbolizeaza lenea. CASA O casa in constructie simbolizeaza munca interioara realizata de psihic. CAVALER Simbolizeaza cautarea perechii ideale, a salvatorului. CADERE Simbolizeaza ratarea, decaderea in viata. Aceste vise apar in urma unor esecuri sau cand cineva se simte coplesit de o situatie pe care nu o mai poate controla. CALATORIE Simbolizeaza eliberarea de obstacole si restrictii si intrarea intr-o noua etapa a vietii. CAPRIOARA Simbolizeaza vanatoarea, gratia, blandetea. Caprioara poate fi considerata mesagerul inconstientului. CARARE O carare fara obstacole simbolizeaza claritatea gandului si pacea mintii. O carare cu obstacole atrage atentia asupra unui ragaz in ceea ce priveste directia in care merge viata personala sau cea profesionala. CAINE Reprezinta un mesager al inconstientului. Cainii pot avea o sumedenie de semnificatii: mersul in haita, loialitate, abuz, epuizare, tenacitate. CANTA (a) Simbolizeaza sentimente de eliberare de restrictii. CEARTA Simbolizeaza un conflict interior in legatura cu anumite idei si valori. CIMITIR Simbolizeaza tristete sau necazuri, probleme nerezolvate. Mai poate reprezenta si trecutul “mort” al celui care viseaza. CURCUBEU Simbolizeaza promisiunea si mare fericire, sperante si vise. Cei care viseaza curcubeu urmeaza sa aiba noroc. CUTREMUR Aceste vise despre dezastre naturale apar in perioade de criza. Visele despre cutremur apar in momente de boala sau dupa o perioada greu, cel care viseaza aflandu-se intr-o perioada de refacere. CUTIT Simbolizeaza nevoia de a rani. " M-am asezat,asteptand raspunsul mult-dorit. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|