Thread Closed 
Lectia VII
26 Nov 2010, 21:22
Am ridicat mana, si,cu aprobarea profesoarei,mi-am dres vocea si am spus:

"CAP
Simbolizeaza sursa intregii intelepciuni. Mai poate simboliza si ca cel care viseaza va realiza multe in perioada imediat urmatoare.

CARACATITA
Simbolizeaza faptul ca o situatie sau o persoana l-a incurcat pe cel care viseaza. In acelasi timp exista posibilitatea ca cel in cauza sa se agate de o relatie sau sa fie prea posesiv.

CARTE
Simboliseaza intelepciune si cunoastere. Cartile vechi indica neglijarea cunoasterii. Inchiderea sau deschiderea cartilor simbolizeaza inchiderea respectiv deschiderea unor stadii de viata.

CARTOF
Este simbol al inconstientului. Din punct de vedere social, cartoful simbolizeaza lenea.

CASA
O casa in constructie simbolizeaza munca interioara realizata de psihic.

CAVALER
Simbolizeaza cautarea perechii ideale, a salvatorului.

CADERE
Simbolizeaza ratarea, decaderea in viata. Aceste vise apar in urma unor esecuri sau cand cineva se simte coplesit de o situatie pe care nu o mai poate controla.

CALATORIE
Simbolizeaza eliberarea de obstacole si restrictii si intrarea intr-o noua etapa a vietii.

CAPRIOARA
Simbolizeaza vanatoarea, gratia, blandetea. Caprioara poate fi considerata mesagerul inconstientului.

CARARE
O carare fara obstacole simbolizeaza claritatea gandului si pacea mintii. O carare cu obstacole atrage atentia asupra unui ragaz in ceea ce priveste directia in care merge viata personala sau cea profesionala.

CAINE
Reprezinta un mesager al inconstientului. Cainii pot avea o sumedenie de semnificatii: mersul in haita, loialitate, abuz, epuizare, tenacitate.

CANTA (a)
Simbolizeaza sentimente de eliberare de restrictii.

CEARTA
Simbolizeaza un conflict interior in legatura cu anumite idei si valori.

CIMITIR
Simbolizeaza tristete sau necazuri, probleme nerezolvate. Mai poate reprezenta si trecutul “mort” al celui care viseaza.

CURCUBEU
Simbolizeaza promisiunea si mare fericire, sperante si vise. Cei care viseaza curcubeu urmeaza sa aiba noroc.

CUTREMUR
Aceste vise despre dezastre naturale apar in perioade de criza. Visele despre cutremur apar in momente de boala sau dupa o perioada greu, cel care viseaza aflandu-se intr-o perioada de refacere.

CUTIT
Simbolizeaza nevoia de a rani. "

M-am asezat,asteptand raspunsul mult-dorit.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Lectia VII - by Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010, 16:42
Re: Indrazneste sa afli ce se ascunde dincolo de visele tale. - by Jessica F. Jersey - 26 Nov 2010, 21:22

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia XII Rosalie Vivienne Alden 24 4,535 18 Jan 2012, 20:44
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Lectia XI Rosalie Vivienne Alden 36 6,660 11 Aug 2011, 01:28
  Lectia X Rosalie Vivienne Alden 50 9,163 20 Jul 2011, 16:10
  Lectia IX - Prima incercare Rosalie Vivienne Alden 33 4,988 15 Jul 2011, 12:45
  Lectia VIII Rosalie Vivienne Alden 47 7,220 29 Apr 2011, 17:38
  Lectia VI Rosalie Vivienne Alden 26 4,797 15 Nov 2010, 23:44
  Lectia V Rosalie Vivienne Alden 26 5,169 22 Oct 2010, 19:07
  Lectia IV Rosalie Vivienne Alden 19 3,763 10 Oct 2010, 17:01
  Lectia III Rosalie Vivienne Alden 12 3,070 06 Oct 2010, 16:08
  Lectia II Rosalie Vivienne Alden 16 3,534 06 Oct 2010, 15:19