Just a vacation
|
27 Nov 2010, 00:34
|||
|
|||
-Desigur...acum...intr-un fel ...imi spal pacatele...am spus in timp ce imi umpleam paharul...
-Cel putin macar atata pot sa fac dupa ce am facut... -Am crezut ca voi schimba ceva...dar mai mult am facut rau decat bine... -Cand am plecat Creep era foarte vesel...acum e cam speriat... -Am fost naiv...sa cred ca va fi la fel ca mine... Am baut o gura de licoare...am rasuflatu urias... Spiridusul aparu in pragul usi imbracat cu o caciulita albastra cu numele sau pe ea...si o amuleta alba cu insignele famile pe ea parea mai fericit... -Muumultumesc...spuse spiridusul vesel... -Stiam ca iti va placea Creep...am stiut mereu... -DommDomnule....dar de ce faceti asta pentru Creep...spuse spiridusul... M-am asezat pe vine...am pus mana pe fruntea spiridusului si i-am zis... -Creep...stiu ca am fost putin ciudat...lunile astea...de fapt nu eram eu...era cineva care semana cu mine.... -Imi pare rau daca ai suferit in acest timp dar promit ca ma voi revansa... -Nu trebuie...Creep nu vrea asta... -Nu mai glumi am spus zambind in timp ce m-am ridicat la masa... -Rose...stiam ca faci parte din Club...de fapt Creep mia spus... Spiridusul imi arunca o privire speriata... -Nu te teme...Creep...nu se va supara pentru asta.... -Creep va multumeste domnisoara Andrews... -Creep nu a vrut sa va faca sa va simtit rau... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|