Thread Closed 
O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
27 Nov 2010, 00:25
Ma uitam la pielea cafenie a lui Cryss care era luminata de lumina blandei lune care parca nu inceta sa isi mai sporeasca din puteri.Ochii ei de un maro inchis ce relata de fiecare data un sentiment profund,si un mister care este in stare sa invaluie o lume intreaga.Ma uitam in ochii ei si vedeam ca privirea era pierduta printre rafturile viselor sau al amintirilor.Eu doar stateam si o admiram in liniste,asteptand sa se trezeasca din lumea aceea.
Ma gandeam inca la discutia noastra despre 'Iubire'.Un cuvant atat de scurt in toate limbile,dar in acels timp incarcat cu o putere ce numai acest cuvant poate sa detina.Acest cuvant isi face aparenta in cantecfele cele mai emotionale sau in poezii de mare succes.Doar incercand sa rosesti iti dai seama ca o unda de energie urca in valuri spre trupul si mintea ta.
Stateam si ma gandeam la baietii care odata au trecut prin fata mea,sau la baieti pe care ii cunosc de o vesnicie,insa nu puteau sa aiba nici un efect asupra mea.Niciunul infara de EL...
Incet vedeam ca ochii lui Cryss isi schimbase expresia din vis in realitate.Stiam deja ca a iesit din reverire.
"-Uite la mine!Acum eu vreau sa vorbesc si as vrea ca tu sa ma asculti,bine?"am intrebat eu blanda,dar totusi indeajuns de ferma incat sa ii dau de inteles ca acum eu vorbesc si ea trebuie sa ma asculte daca vrea sa inteleaga cum stau lucrurile in mintea mea.
"-Despre discutia noastra de acum cateva ore..."
Am vazut ca pentru o clipa ea isi tinu'se respiratia,dar incet isi dadea drumul la aerul strans in pieptul ei.
"-Da il iubesc.Dar ce a fost a trecut deja....Mi'ai zis ca nu e prea tarziu sa ii zic.Ba da este!Deja este prea tarziua,pentru ca din zambetul acela si stralucirea ochilor s'a pierdut deja pe drumul de neintors.Acum tot ce pot face este sa ma uit la el,sa ii zambesc ca la un prieten foarte bun si el sa raspunda cu aceasi moneda.Numai are rost sa astept trenul care numai vine nu crezi?"
Mi'am indreptat privirea in jos uitandu'ma la iarba care incerca sa creasca cat de repede putea.Simteam nevoie sa ma opresc din vorbit pentru ca nu puteam sa suport o realitate atat de dura dintr'o data.Asteptam sa raspunda la intrebarea mea,insa ea astepta ca eu sa ma eliberez si sa ii zic mai deaprte....
"-Ai zis ca nimeni nu'l sileste sa ma imbratiseze sau sa ma priveasca,dar astea numai sunt o dovada de iubire.Imbrtisarile astea sunt ca atunci cand doua crengi din acels copac intamplator se izbesc.Se uita la mine,dar se uita la mine vazand o amintire si apoi gandiduse ca 's'a terminat'."am facut o mica pauza ca sa pot sa spun exact ceea ce gandeam si exact ceea ce simteam.
"-Incerc sa il vad doar ca pe un prieten la fel ca pe toti ceilalti.Si deja nu il mai vad cum il vedeam mai demult,incep sa cred in ceea ce incerc sa fac si ma simt mult mai bine.Poate sa zica oricine ce vrea,eu simt clar!Stiu ce a fost,stiu cum e acum,insa nu pot sa zic cum o sa fie in viitor,dar oricum ar fi o sa fiu fericita privind in sfarsit lumea intreaga,nu numai o bucatica din ea."am incheiat eu zambind ce am avut de spus.
Nu ma uitam in ochii lui Cryss pentru ca sa vorbesc din tot sufletul,ori trebuie sa fiu singura ori nu vreu ca sa ma vada nimeni.Ea probabil nu imi vedea zambetul,insa nu cred ca nu stia de exista lui.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O noua cale, sau doar o simpla plimbare ? - by Layla Wong - 27 Nov 2010, 00:25