Sfarsit de toamna
|
27 Nov 2010, 13:59
|||
|
|||
Era dimineata . M'am ridicat cu greu din pat si m'am apropiat de fereastra . Am ramas uimita cand am observat cativa fluturi de gheata dansand in aer . Ningea . Era o atmosfera atat de placuta , incat abia puteam sa ma desprind de acea priveliste si sa ma indepartez de fereastra.
Mi'ar fi placut sa merg intr'un loc linistit si sa beau o ciocolata calda , incercand sa imi incalzesc mainile , dar nu stiam cu cine . Isabella probabil era plecata cu Matt , si chiar si asa , nu doream sa o deranjez . Am iesit din camera , incerand sa ma plimb prin castel , dar negasind pe nimeni . Unii dormeau , iar altii preferau sa stea in camera lor , privind focul din semineu . M'am gandit ca poate era mai bine sa merg si sa privesc lacul inghetat , dar atunci am vazut o fata la iesirea din castel care privea domeniul acoperit de fulgii de zapada . M'am apropiat de ea incercand sa o recunosc . Era Rosalie . I'am zambit incantata si am salutat'o . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|