Trenul n-asteapta
|
27 Nov 2010, 14:18
|||
|
|||
Intotdeauna am fost fascinata de peisaje, iar acesta pe care-l vedeam acum pe fereastra Expresului era uimitor. Imi aud numele si tresar.
- "Hhmm? Poftim?" am intrebat nedumerita. Imi auzisem decat numele, nu si intrebarea - "Intrebam daca ai emotii in legatura cu sortarea" imi spuse rabdatoare Ema - "Aaa, da oarecum. Am emotii in legatura cu Hogwarts, deci si in legatura cu sortarea. Sa zicem ca sper sa nu ajung la Viperini, insa par sa am sanse mari sa ajung la Cercetasi. Stii, in general, fratii ajung cam in aceeasi casa, si ai mei au fost Cercetasi" am spus zambind pe jumatate. - "Cine se ofera sa ma traga de roba, atunci cand ma fura peisajul la Hogwarts? garantez ca o sa-mi fuga privirea in toate directiile, incercand sa asilmilez cat mai mult" am spus razand, gandindu-ma ce punct de amuzament o sa fiu pentru ceilalti cu privirea mea fascinata. ![]() When you'll believe everything is lost and there's nothing else you can do to win a battle, just think of your friends and you'll find the strength to win |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,908 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |