Resedinta Andrews
|
27 Nov 2010, 16:30
|||
|
|||
Mi-am dres vocea inainte sa bat la usa. Am privit cadoul din mana si am zambit ca pentru mine.
'Cioc.Cioc' "Imediaaaat!" se auzi vocea inconfundabila a lui Hayley. Am chicotit si am acoperit vizorul cu un deget. "Rose , unde e cheia?!" striga astropufa. "In cui,fix langa tine!" Se auzi cheia cum intra in broasca si se deschise. "Jess!" exclama Hayley ranjind. I-am sarit in brate. "Ce dor mi-a fost de tine.." "Si mie!" adauga ea. "Unde e Rose?" am intrebat-o in soapta. "In sufragerie. Intra!" Am urmat-o pe Hayley , care ma conduse in sufragerie Resedintei Andrews. Bineinteles ca era sa ma impiedic de un prag,tipic mie , atunci cand am vazut totul decorat. Intr-unul din colturi am zarit-o pe sarbatorita, ce aseza pe o masuta de sticla cateva prajituri delicioase. M-am apropiat de ea si am spus,imbratisand-o: "La multi aaani! Sa ne traiesti!" ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,011 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,606 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |