Resedinta Andrews
|
27 Nov 2010, 18:25
|||
|
|||
Am pufnit amuzata, auzind-o pe Rose, care ii prezenta pe iubitii nostrii.
I-am zambit amuzata lui Ashton, sarutandu-l usor pe buze, apoi m-am indreptat de el, spunandu-mi in gand 'Ce bine ca nu se supara ca il insel ... cu insusi Jackie ' M-am apropiat de Rose, zambindu-i usor, apoi l-am observat pe Slin cu un pahar de vin in mana, amintindu-mi de ziua mea de nastere, unde toti au plecat la 7 dimineata, morti, rupti din cauza bauturii si din cauza muzicii care se auzea de la doua strazi departare. Insa, nu puteam sa uit de cele mai duri faze petrecute cu Slin, cand picase pe hol, din cauza excesului de alcol, sau cand facea beat-box in microfon, fara nicio jena. Am pufnit amuzata, apoi am ciocnit sticlele cu bautura, cu draga mea verisoara.Eu bineinteles, cu iubitul meu Jackie, iar ea, cu prea-frumosul Cotnari. I-am zmabit fericita, spunand in microfon :'' De acum inainte, Rose, va v-a lasa fara cuvinte. Pentru ca este majora, are dreptul sa petreaca de zor, cu alcool !', apoi o gramada de sunete de admiratie s-au auzit din intreaga incapere. '' - Sa inceapa PETRECEREA'',am tipat. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,606 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |