O plimbare in clar de luna
|
07 Oct 2007, 14:55
|||
|
|||
Deodata dintr-un tufis se auzi un fosnet.Ginny potter isi ridica bagheta in aer,atintita catre locul de unde se auze zgomotul.
"Expelliarmus!".Vraja rasuna in toata padurea. Din tufis zbura o bagheta pe care GinnyPotter o recunoscu. "Hermione?" "La naiba Ginny am puteai omora!"Hermione Granger aparu din spatele unui copac. "Ce faci aici?Si tu o cauti pe Kennya?"intreba Ginny P. "De fapt,te urmaream pe tine.V-am vazut pe tine si pe restul fetelor intrand in padure si am vrut sa vad ce faceati.La un moment dat am calcat pe o creanga de copac si v-ati speriat.Nu am mai avut timp sa fug dupa voi.Asa ca am ramas aici asteptand sa va intoarceti.Ce s-a intamplat cu Kennya?" "Crede ca poate fi Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit pe aici si vrea sa il intalneasca..."Ginny isi dadu ochii peste cap. Hermione isi ridica bagheta de jos,dar in acel moment se auzi un zgomot din spatele lor. Ginny P se uita ingrozita la Hermione Granger: "Aia nu am fost eu"zise speriata Hermione.... ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare interzisa | Liam Blackwell | 4 | 1,330 |
22 Jul 2011, 12:02 Last Post: Liam Blackwell |
|
O plimbare in padure | Anaella L. Hathway | 8 | 1,766 |
01 Apr 2011, 21:16 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Doar o plimbare obisnuita. | Jessica F. Jersey | 5 | 1,489 |