Toamna tarzie
|
27 Nov 2010, 19:44
|||
|
|||
"-M-am intors!"ii intampina Bell zambind, tinand discret Pelerina Invizibila in brate.
"-Hey, i-ai vazut pe cercetasii aceia lipiti?"o intreba Helena amuzata. "-Uh da..no comment."spuse sec Bell dupa care chicoti. "-Dragostea asta..poate fii dezamagitoare cand iubesti pe cine nu trebuie."zambi Helena, avand grija sa nu se uite in directia lui Meredith, care o urmarea cu privirea in timp ce toti mergeau agale pe coridoarele castelului. Nick isi drese vocea si zise: "-Deci, sa..incepem! Unde sa mergem?" "-La lac? Patrarul de luna mi se pare chiar romantic in seara aceasta.."murmura Meredith, iar Helena se stramba discret, provocandu-i alt chicot lui Bell. "-Uh..Sectorul Interzis?"le intreba nesigur Nick. "-De fapt, eu ma gandeam la zona de vest a castelului..nu prea am fost acolo."propuse Bellyshor. "-E o idee geniala! Sa mergem!"concluziona grabita Helena si ii apuca de brat pe fiecare, avand grija sa arunce pelerina peste ei mai intai. Se saturase de atata vorbit; avea nevoie de actiune, de o escapada nocturna ca pe vremurile bune..ca sa numai mentioneze ca prezenta lui Meredith incepea sa-i produca greata si avea nevoie de ceva care sa o faca sa uite ca era cu ei. Totusi, acum era curioasa sa strabata coridoare necunoscute ale castelului Hogwarts.. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|