Lacul inghetzat
|
07 Oct 2007, 18:53
|||
|
|||
OFF : stai linistita, Ginny P ... nu-s asa de multe descrieri
![]() ON : Gemenii Potter se plimbau pe langa lac... amandoi pierduti intre ganduri... Nu gaseau ce sa-si spuna... doar isi cunosteau toate secretele... Sau ... aproape toate... " Harry... nu mi-ai spus niciodata cum ai supravietuit la familia Dursley... adica... la unchii nostri Dursley... " zise Julia, rupand tacerea apasatoare ce se lasase intre cei doi. " Nu cred ca as putea numi aia supravietuire... " zise Harry... Julia zambi cu seninatate... " Ma intreb oare ce ar spune parintii nostri daca ne-ar vedea acum... ei, care isi inchipuiau ca doar tu vei supravietui lui Cap-de-... adica Celui-Ce-Nu-Trebuie-Numit . " sopti Julia... " Probabil ca ar fi mandri ca au doi copii atat de rezistenti ! Hihi... " zise o voce din spatele lor... Cei doi intoarsera capul... Ginny P. se uita la ei de pe gheata... insa in clipa aceea aluneca si cazu... " Chiar crezi asta? " zise Julia, ajutand-o sa se ridice. " Dar... nu-i asa? " Gemenii rosira... in timp ce un grup de viperini din spate, incluzandu-l pe Draco, ii urmareau cu interes... " Pff... sfintii Potter... " se hlizi unul din ei... Draco statea ganditor, fara sa rada... " Ce-ai,tu? Sa nu-mi spui ca nu-i asa, Draco ! " zise unul din viperini... " Mmmhmm... da.. asa e... " facu Draco, schitand un zambet fals... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,222 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,123 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |