Toamna tarzie
|
27 Nov 2010, 20:14
|||
|
|||
"-Meredith poate urca in continuare, noi vrem sa facem un popas."sopti, afisandu-si zambetul arogant lui Meredith.
"-De acord, nici eu numai pot.."murmura Nick, asezandu-se pe o treapta. "-Ok, raman si eu atunci."chicoti soimeanca, aseandu-se langa baiat. Facea eforturi disperate sa le enerveze pe cele doua cercetase, dar cum ele nu erau demne de prostia ei.. "-Uitati, am gasit o harta!"sopti mirata Helena. "-Foarte interesant.."mormai Meredith. "-Arata-mi si mie."murmura Bell, studiind pergamentul ingalbenit de timp, ce arata interiorul fiecarui dormitor al baietilor din..Turnul Ochi-de-Soimilor. Dupa ce descoperi si Helena asta, murmura: "-Wow..e super ciudat..cine ar face o harta cu dormitoarele baietilor? Si de ce neaparat al lor?"o intreba in soapta pe prietena sa. Dupa cateva secunde, Bell ii raspunse: "-Cineva care vrea sa-i spioneze, nu crezi?" "-Hei, ce tot susotiti acolo?"intreba Nick, ce parea sa fie prizonierul lui Meredith, care tot statea langa el, asaltandu-l cu intrebari tampite si alte incercari esuate de-ale ei ca sa filtreze cu el. "-Uh, despre nimic interesant..nimic care ar putea sa o intereseze pe Meredith."zise Helena, starnindu-i curiozitatea fetei. "-Ce ascunzi acolo?"intreba ea, de parca s-ar fii asteptat ca cercetasa sa nu vrea sa i-l arate, ca in final sa se produca un fel de catfight. "-Asta."raspunse sec Helena, aratandu-i harta. Meredith facu ochii mari, si ceva o facu pe fata sa ranjeasca. "-Ce e? Ti se pare cumva cunoscut..?"sopti Helena, lasand harta jos. Soimeanca isi intoarse privirile ingrijorate spre Nick si spuse pe un ton disperat: "-Pot explica! Jur, totul are o explicatie!" "-Deci e a ta harta?"intreba Bell incruntata. OOC: Just drama. =]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|