Carti...muuulte carti...
|
07 Oct 2007, 19:12
|||
|
|||
" Sau poate facem o vraja ca sa apara o vipera... incerc eu? " zise Julia..
" NUUUU!!! " zisera toate fetele in cor. " Stati linistite ca nici n-aveam de gand s-o fac ![]() Julia zambi siret... si o lua la goana... urmata de toate fetele... Harry se afla in camera de zi a cercetasilor, stand pe canapea in fata focului si facandu-si tema la Farmece... Julia le rugase pe fete sa o lase doar pe ea sa intre... caci " fiind sora lui geamana, are o putere de convingere mai mare asupra lui " ( spunea ea ) ... " Harry... la fix ! Stii... am nevoie de o carte... de la tine... " ii zise Julia. " Nu-i asa ca ai pastrat cartea aia de la Hagrid... aia cu... " " << Serpi si specii de serpi pentru experti>> ? Cumva aia? " " Aa daa ... " " Julia... stii foarte bine ca nu ti-o pot da... cartea aia e periculoasa ... te poate musca... si invenina... " " Crede-ma, o voi mangaia pe cotor si n-o sa-mi faca nimic... doar da-mi-o... " " Hmm... ai face orice doar ca sa ti-o dau? " zise Harry siret... Apoi, rupse o bucata de pergament si scrise pe ea, cu mana tremuranda, urmatoarele : " Ne putem intalni diseara langa Lac? Trimite-mi raspuns prin cine ai primit biletul ... " Ii puse biletul in mana Juliei, care-l citi de 3 ori, uluita. " Daca imi promiti ca-i dai asta lui Ginny W... iti dau cartea. " ii sopti Harry. " Aah Harry... n-ai fost niciodata atat de sentimental si romantic cu o fata ! Off... da, promit. " Harry alerga spre dormitorul baietilor si aduse o carte din piele solzoasa, verde, si i-o dadu Juliei, rosind ca un rac. Ajunsa inapoi la fete... " Ginny W... Harry m-a pus sa... iti dau asta... " Ginny W citi biletul si rosi si ea ca si Harry... " Ouf.. esti sigura ca e pentru mine? ![]() " Da da... 100% ! M-a pus sa-ti dau biletul ca sa poata sa-mi dea cartea... iat-o ! " Julia le arata fetelor cartea... apoi toate fugira inapoi spre biblioteca, unde Kennya continua sa studieze cartea in reptomita... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,841 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,766 |