Lectia VII
|
27 Nov 2010, 21:10
|||
|
|||
Dupa ce Jessica spusese visele cu litera C am ridicat repede mana pentru a spune visele cu litera D.
Rose mi-a dat voie sa vorbesc asa ca am inceput sa le enumar. "Dafin - schimbare in dragoste si schimbare din partea prietenilor.Este un semn bun. Dans - in general daca visezi ca dansezi inseamna ca ti se va implini o dorinta. Daruri - daca visezi ca primesti daruri vei avea un castig neasteptat iar daca visezi ca dai daruri vei pierde o suma de bani. Dealuri - daca visezi ca urci un deal vei avea succes in ce iti propui.Daca stai intins pe un deal sau daca stai in picioare pe varful unui deal ai o conditie financiara buna. Decoratiuni - inseamna munca multa si bucuri Descult - daca te visezi descult inseamna ca vei avea ghinion Diamant - daca visezi diamante vei avea parte de o mare paguba Diavol - Diavolul semnifica multe chestii.Din cate stiu daca visezi Diavolul vei avea fericire in casnicie dar ghinion in afaceri. Dihor - semnifica nenorocirea,tragedia sau tradarea Doctor - daca visezi doctori vei primi vesti bune in legatura cu afacerile.Daca te visezi doctor esti stimat intre prieteni dar daca visezi ca mergi la doctor vei suferi un accident. Dovleac - necazuri in familie sau afaceri Drum - daca te visezi pe un drum lung si drept inseamna ca vei gasi viata mai usoara.Daca drumul este serpuit si greu inseamna ca vei avea parte de lucruri bune dar dupa ce vei depasi anumite obstacole. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|