Foc si gheațã .
|
27 Nov 2010, 22:21
|||
|
|||
'Pic-pac-pic-pac', se auzeau stropii de ploaie care ticaiau nervos, la fel ca si un ceasornic, acompaniati de pleosnetul produs de bocancii mei care se izbeau nefericiti de baltiile jegoase produse de o ploaie care nu se putea oprii de cateva zile.
Am incercat sa reprim un zambet de placere, care ma ducea cu gandul departe, care ma ducea cu gandul la zilele insorite, dar care totusi nu aveau niciun farmec pe Aleea Nocturn. Cateva chipete fioroase ma priveau incruntata dupa geamurile aburite.Am riricat pentru cateva secunde privirea din pamant, privind imprejurul meu. Nimic. Mda, un mare nimic, ca de obicei. Imi amintisem de ce ma aflam eu aici, si ce trebuia sa fac.. Sa-mi iau reavansa, sau .. mai bine spus, razbunarea. Gandul la ceea ce avea sa se intample imi acapara mintea si imi facu zambetul sa dispara de pe acel chip distrus .. de trecerea timpului. Am oftat plictisita, grabind pasul.Am ajuns la locul care trebuie, langa acea cladire darapanata, veche si uriasa. O silueta iesii in evidenta prin miscariile bruste pe care le facea, in dorinta sa evite baltiile uriase. Am zambit fericita,gandindu-ma ca macar o am pe ea si nu voi fii singura. Am imbratisat-o cald, apoi i-am soptit un Multumesc la ureche. '' - Stii ca voi fii aici pentru tine ..., mereu'',soptii. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|