Trenul n-asteapta
|
27 Nov 2010, 23:37
|||
|
|||
Dupa ce am aflat ca Ema era defapt un animag mam relaxat deoarece nu era nimic grav . Oricum mam bucurat ca a avut incredere in mine si Buffy sa ne spuna asa un mare secret. Nu ma deranja faptul ca Ema era un animag. Cand ma intrebase se abilitati speciale aveam , mam intristat deoarece inca nu aveam nici una. Dar, apoi mam linistit zicandu-mi mie insami ca sunt de-abia in anul II si ca mai am multe de invatat. Mi-ar placea mult sa devin si eu un animag asa ca voi vorbi cu Ema despre ce trebuie sa faci si ce abilitati ai nevoie sa devii un animag. Sunt singura ca ma va ajuta.
Dupa ce toate am admirat peisajul superb ce ni se arata la fereasta , am inceput sa ascult conversatia lui Buffy despre prima zi la Hogwarts, despre sortare ,profesorii etc. Parca mai ieri eram si eu in locul ei entuziasmata si speriata in acelasi timp in legatura cu ce ma astepta la Hogwarts ( dar am avut ajutor din partea unei colege si prietene Eveline Alease care mi-a explicat tot ce era nevoie.) - Stai linistita Buffy , totul este mai usor de cat crezi. De sortare vei scapa repede iar cand vei apatine de o casa ei vor fii prietenii tai si pe uniidin ei ii vei considera o parte din familia ta. Eu sunt la cercetasi si sper ca si tu vei pica la noi.( Dar nici Ochi de Soim si Austropufi nu sunt case de lepadat) Buffy imi zambeste , iar apoi continui - Au dreptate ce zic Jessica si Ema ca profesorii sunt minunatii dar ca ne dau uneori teme mai multe. Dar vei vedea ca cu unii nu-i bine sa te intreci cu gluma. Va trebui sa respecti ce zic ei si sa fii atenta la ore. Avem profesori mai stricti si profesori mai blanzi iar fiecare au stilul lor de predare. Vei invata multe aici iar unele materii sunt chiar foarte interesante cum ar fi Transfigurare, Potiuni , aparare contra magiei negre..... . Directorul este de treaba si este alaturi de elevi Zambesc cand vad cu cat interes Buffy asculta ce povesteam ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Asteptand trenul. | Kasumi Mikoto | 13 | 2,909 |
26 Aug 2010, 17:14 Last Post: Kasumi Mikoto |